Ce servicii Oferim !


IT

Service / Mentenanta / Consultare

Obiectivul nostru este sa oferim cele mai bune, mai ieftine si mai rapide servicii de consultanta IT , mentananta si service. Ne concentram pe solutionarea dificultatilor intanite de dumneavoastra in termenul cel mai scurt. Orice solicitare este discutata impreuna cu clientul pentru determinarea solutiei optime. Oferim experienta si profesionalism.


Software

Dezvoltare software

Dezvoltam proiecte software specializate la comanda conform specificatiilor si nevoilor clientilor nostrii. In general proiectele noastre sunt livrate cu tot cu panou de administrare si nu este nevoie sa achizitionati module suplimentare. In dezvoltarea proiectelor noastre de software specializat folosim cele mai noi tehnologii si standarde de programare.


Creare site web

Servicii de realizare site web la comanda

Creati-va propria prezenta online si tineti-va astfel afacerea deschisa non-stop si accesibila din orice loc! Fie ca aveti nevoie de un landing page puternic, de o galerie foto care sa uimeasca, un blog profesional, un magazin online sau un site web de prezentare care sa va reprezinte autoritatea si profesionalismul in mediul online, ati ajuns unde trebuie


Consultanta

Oferim servicii de consultanta IT, WebDesign, Server Management, Network Management precum si in alte domeni precum Achizitii , etc. Pentru a fi siguri ca ceea ce achizitionati sa fie ceea ce trebuie si la cel mai bun pret pe care piata il poate oferi am creeat acest produs pentru voi.


Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success.


- Henry Ford

Contact +40 720 93 41 42

Contact us