Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success. - Henry Ford

Despre Noi

ProComm Systems este o firma IT cu o experienta de peste 3 ani in livrarea de servicii IT catre companii de orice dimensiune. Oferim servicii IT complete, personalizate pe nevoile fiecarei afaceri sau colaboram cu succes cu departamente IT interne, pentru sustinerea obiectivelor de business. Prin servicii IT furnizate la nivel national, compania ta beneficiaza de suportul IT necesar pentru acoperirea riscurilor informatice, a situatiilor de nefunctionare a sistemelor IT si pentru sustinerea activitatii angajatilor, fara intreruperi in activitate. Impreuna, afacerea ta exploateaza beneficiile tehnologiei in scopul dezvoltarii accelerate.

  • Cautam cele mai bune solutii.
  • Servicii la preturi de nerefuzat
  • Oferim support 24/7

Cine Suntem?

Dupa o experienta de 13 ani in domeniul it, cu fiecare an reusind sa invat lucruri noi, mereu fascinat de tot ceea ce aparea nou in domeniul IT, in 2015 am ajuns la concluzia ca e timpul sa construiesc ceva. In luna a martie a anului 2015 a luat nastere comapnia PROCOMM SYSTEMS, cu un nume pe care poate multi nu il inteleg, am reusit sa oferim clientilor nostri servicii de calitate pe diverse segmente, programare, webdesign, scripting, mentenanta, etc.

Ca administrator al ProComm Systems doresc sa ofer o alternativa serviciilor scumpe, de proasta calitate in special oferite companiilor mari din segmentul indistrial, intodeauna au existat diferente de preturi pentru produse sau servicii oferite segmentului industrial precum si medical din Romania.