Cel mai mult ne place să dezvoltăm aplicații pentru mobil, iOS și Android. Ca limbaje, folosim React Native, Angular JS, Node JS, Cordova, sau, oricând se impune, cod nativ pentru iOS sau Android. Departamentul special creat pentru realizarea de aplicații poate dezvolta proiecte cu o complexitate peste medie, proiecte deosebit de complexe și suntem deschiși să dezvoltăm orice idee. Până acum, am realizat foarte multe proiecte complexe atât pe React Native, cât și pe Cordova. Suntem foarte siguri de soluțiile folosite și tot timpul avem în dezvoltare noi aplicații de mobil. 

Serviciile noastre includ, în afară de programarea aplicațiilor și UI/UX, logica lor, wireframes, prototyping, idei și structuri logice ale fluxului de date, asistență tehnică și creativă. Putem gestiona orice tip de proiect pentru Android și iOS și vrem să ne puneți la încercare cu orice idee creativă.

Prin prototyping, clientul poate vedea încă din stadiul de design cum va funcționa aplicația și care va fi experiența utilizatorului. Astfel, se reduc modificarile importante de final de proiect.