Abonamente mentenanță sisteme securitate scări bloc

Montaj interfon bloc. Prețuri începând de la 3 lei/apartament, lunar. Înlocuim componentele defecte ale sistemului fără alte taxe!

Instalăm și întreținem funcționarea sistemelor de siguranță pentru scări de bloc: supraveghere video (inclusiv lift), control accesinterfonie și videointerfonie.

Oferim servicii de protecție all-inclusive pentru scările de bloc!

PROCOMM SYSTEMS se va ocupa de instalarea, verificarea, repararea, îmbunătățirea și mentenanța sistemelor de securitate pentru scara blocului.

Disponibil și pentru sistemele existente.

Pentru mai multe detalii vizualizați prezentarea de mai jos.

Ce sisteme putem instala și întreține pentru scări de bloc

 

 

Cu ce mă avantajează un contract de mentenanță?

Gata cu bătaia de cap!

Scăpați de grija strângerii banilor  de la locatari în cazul unei defecțiuni. Vom înlocui noi componentele defecte fără ca locatarii să fie nevoiți să plătească suplimentar față de taxa lunară ce începe de la 3 lei pe lună.

Dacă blocul nu dispune încă de sisteme de securitate precum supraveghere video, interfonie, videointerfonie, control acces, puteți opta ca acestea să fie instalate de către noi.

Sunteți asigurat!

PROCOMM SYSTEMS va avea grijă de toate sistemele de securitate din scara blocului în care doriți serviciul, inclusiv iluminarea.

Vom înlocui rapid orice componentă defectă. Echipa noastră de tehnicieni dispune de logistica și instrumentele necesare efectuării unui serviciu curat, fără întârziere, ca la carte.

Instalarea sistemelor de securitate pentru scările de bloc

Dacă blocul pentru care doriți serviciul nu dispune încă de un sistem de securitate din cele prezentate mai sus, vă putem instala noi sistemul fără să îl plătiți separat. Instalarea și tot ce ține de mentenanța ulterioară (îmbunatățiri, reparații) vor fi cuprinse în contract, astfel dumneavoastră nu veți fi nevoit să apelați la alte firme pentru aceste servicii și nu veți plăti nimic suplimentar față de taxa lunară specificată în contract.